Sport-Yf feliciteert Jannie met haar resultaat. In vijf maanden is ze twaalf kilo afgevallen door te trainen met mij. Twee, soms drie keer in de week werkten we samen aan haar lichaam en het resultaat mag er zijn! Jannie had last van haar onderrug en uit de analyse bleek dat haar rugspieren harder werkten dan haar bilspieren. Het trainen van de juiste spieren heeft er voor gezorgd dat Jannie nu geen last meer heeft en daarnaast heeft ze een mooi stel billen gekregen.

De trainingen waren bij Jannie thuis en soms trainde het hele gezin mee. Bij mooi weer trainden we natuurlijk buiten want dat is leuker en nog gezonder. Jannie is nu echt om en sporten is een vast onderdeel van haar leven. Dus die kilo’s komen niet weer terug.

Trainen alleen was natuurlijk niet genoeg en dus moest Jannie een voedingsdagboek bijhouden. Ze was al een aantal jaar bezig met het Sonja Bakker dieet en hoewel dat wel tot resultaat heeft geleid bleef ze met de laatste pondjes zitten. Tussendoortjes bleken de boosdoeners. Geen suikerbommetjes meer en de opgebouwde spiermassa deed de rest.

Goed gedaan Jannie! Veel geluk met je ‘nieuwe zelf’!

Attachment-1Jannie-90

This article has 2 comments

  1. Heel goed zeg , wol ook wel trainen door fybromyalgie wel lastig maar zou wel willen proberen , ook last van onderrug ( s vorm) zou dat wel mogelijk zijn ?
    Maaike de Groot ( 0641426576)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *